HEXTRI.HU
Társasjáték műhely

HEXTRI.HU : Különleges, egyedi társasjátékok megalkotása...

Menü

Infók / HírekBoardGameGeek
társasjáték.lap.hu


Az itt található társasjátékok és ötletek a szerzői jog védelme alatt állnak!

A szabályokat és a kerettörténeteteket elég könnyen át lehet alakítani, ezért aztán minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy próbáljon ki minél több fajta játékszabályt, és lehetőséget.

Sőt ha kedvet érez, alkossa meg egyéni elképzelései alapján a saját társasjátékát! Ha van kedve, ossza meg élményeit másokkal is, akár itt az oldalunk eszme-csere fórumán keresztül, akár személyesen, társas játékot játszva :)

Ha tetszik valamelyik itt ismertetett játék, akkor kérjük támogassa azzal az alkotókat, hogy vásárol egy példányt a játékukból!

Ha úgy érzi, hogy az ön társasjáték ötleteit is érdemes lenne megvalósítani, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, itt a HEXTRI.HU -n segítséget talál, tanácsok, cikkek, fórumok és hasonló érdeklődésű emberek alakjában!

Amennyiben kész tervei vannak, és már csak le kéne gyártani a társasjátékot, amit kitalált, hozzánk akkor is fordulhat bizalommal!

Mindezen dolgok miatt fontos tudnivaló minden kedves idelátogató számára:
Az oldalainkon látható anyagok (szövegek, képek, információk) semmilyen módon nem használhatóak fel a szerzőjük beleegyezése nélkül!


Megjelent a Korruptivity kártyajáték!

Bővebb infó a játék hivatalos oldalán:

Korruptivity lap

Korrupció | Népszerűség | Hatalom

Támogatókat keresünk!

Az anyagi támogatásért az új társasjátékok dobozán történő cég-logo elhelyezését illetve web-banner csere programot tudunk ajánlani...

Amennyiben ez felkeltette érdeklődését, keressen meg minket e-mailben.

Új játék került fel az oldalunkra, címe: TAKTRIKA  

A játék a HEX-TRI: TRI-FIELD-TACTIC projectből  nőtte ki magát, és remek logikai kihívást nyújt egyszerű szabályrendszere

info{kukac}hextri{pont}hu

 

WWW.HEXTRI.HU Copyright ©  Gable 2006-2009. All rights reserved! Minden jog fenntartva!